Бойко Борисов: Коалицията „Лукойл” не подкрепи да връщаме 1 лев на българските потребители

0
Четирите проруски партии ПП, БСП, „Възраждане” и „Български възход” искат да продължават да изтичат едни 4 млрд. долара през "Газпром" и неговите дъщерни фирми, добави Борисов
Четирите проруски партии ПП, БСП, „Възраждане” и „Български възход” искат да продължават да изтичат едни 4 млрд. долара през "Газпром" и неговите дъщерни фирми, добави Борисов Снимка: БГНЕС

Четирите проруски партии ПП, БСП, „Възраждане” и „Български възход” искат да продължават да изтичат едни 4 млрд. долара през "Газпром" и "Лукойл", добави Борисов

"Днес следобед наблюдавах нова коалиция - „Лукойл”. В Комисията по енергетика коалицията „Лукойл” - партията на Промяната, БСП, „Възраждане” и „Български възход”, не подкрепиха да връщаме един лев на българските потребители от обикновената нафта и бензина A95. Четирите проруски партии продължават да искат да изтичат 4 млрд. долара през "Газпром" и неговите дъщерни фирми за войната в Украйна и тази агресия". Това заяви на брифинг лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде БГНЕС.

"Надявам се в зала да се преодолеят тези пречки. Благодаря на „ДА, България“ и ДПС. За пореден път евроатлантическите партии се откроиха, от една страна ГЕРБ- СДС, "ДА , България" и ДПС, от друга страна партиите на "Лукойл," вече една година милиарди изтичат от България в посока на тези компании", добави Борисов.

"Надявам се Петков да види Сабрутев как е гласувал в енергийната комисия и се надявам, че ПП ще подкрепят в пленарна зала. Защото ние приехме предложение на „ДА, България“ и едно от предложенията на ДПС, изключително важно. Диалогични сме, когато става дума за джоба на българина", коментира Борисов.

"Напечелили са се тази година", добави Делян Добрев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    герб...
    Та всеки знае какво означава съкращението герб... Питам: За толкова години от както тези герб бяха монтирани от американците в България донесоха ли това европейски развитие на гражданите ни?! Отговорът е НЕ! Но коалиция "кюлчета" заедно с русофоб румен радеф форсираха унищожението на България чрез насилственото вкарване на еврото! И бедните българи ще плащат сметките на елитните европейци, чиито стандарт на живот е висок, защото са натрупали огромни дългове, които сега русофоб румен радеф, онзи от простолюдието левон хампарцуЛАЙНЯН и банкянският с кюлчетата предоставят сметката на българите да плащат европейските трилиони дългове!
  • 6
    1
    ники
    Ей боклуци пак друг ви е виновен май забравихте че управлявахте 12год изроди мръсни
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари