Блокада на Дунав мост

1
Блокирана е изцяло отсечката по булевард "България"
Блокирана е изцяло отсечката по булевард "България"

Блокирана е изцяло отсечката по булевард "България"

Отново километрично задръстване към Дунав мост при Русе.

Изключително дълга е колоната от автомобили, които буквално са спрели и не се движат. Има и такива, които решават да се върнат и започват да се движат в насрещното, предава БНТ.

Заради интензивния трафик се бяха образували тапи дори и в града. Изключително тежка е обстановката и по булевард “Тутракан”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    духайте и лапайте
    Извънредно разчистване ,артилерията да открие огън....ама не е ясно по тирове и мостове ли или по бетонни кораби в центъра?!?идеи????? Малоумна рая.....дерзайте,колосални крадци и също толкоз колосални некадърници!!! Тъпото племе плаща! Яка далавера!!!
  • 10
    6
    Локи
    Извънредно положение само ще спаси ситуацията
  • 21
    5
    Очаквайте
    скоро и общинските улици да бъдат разбити от преминаващите тирове, защото те не са проектирани за такъв товар на преминаване. И тогава ще бъде блокиран целия град!!! ДОКОГА ще го търмим тоя малоумник???
  • 25
    4
    Хора
    внимавайте като минавате под моста между Чародейка и Родина. От вчера вече върху моста са паркирали тирове в две колони, натоварването е над 200 тона. Въпрос на време е моста да рухне. Кметът не го интерисува, а полицаите вместо да съставят актове за спиране на моста , стоят под него и дебнат за превишена скорост . УЖАС. Русенци, да се надигаме и да си защитаваме правото на живот, защото КМЕТЪТ е опасен за здравето и живота ни. ОСТАВКА
  • 37
    3
    Ситуация извън контрол!
    Тука вече трябва да се намеси "Жандармерия"! След като МВР-министъра си тръгна от Русе настана бъркотията! Дори и той тогава не посмя да мине по бул. "България", а го прекараха през града - полиция спря движението и му направи "зелен коридор" до ГКПП, където излъга в интервюто пред медиите, че всичко ще бъде ОК с ТИР-овете.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари