Неотложен ремонт оставя без топла вода още три района в Русе

0
Топлоподаването ще бъде спряно на 26 май сутринта
Топлоподаването ще бъде спряно на 26 май сутринта

Топлоподаването ще бъде спряно на 26 май сутринта

Уведомление за временно прекъсване на топлоснабдяването на обекти в топлофикационни райони „Център", „Ялта" и „Възраждане".

Поради необходимостта от неотложен ремонт по магистрален топлопровод ще има ВРЕМЕННО ПРЕКЪСВАНЕ НА ТОПЛОСНАБДЯВАНЕТО за периода от 9:00 ч. на 26.05.2024 г. до 24:00 ч. на 7.06.2024 г. към обектите, намиращи се в топлофикационни райони „Център" и „Ялта", както и в район „Възраждане” за сгради намиращи се западно от ул. „Яребична”. Допълнителна информация може да получите на денонощния телефонен номер на диспечерска служба (082) 841 905.

Ръководството на „Топлофикация Русе” АД се извинява за създадените неудобства!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    8
    неудобната
    Как можем да се "разведем" с вас? Неоправдано високи цени и задължително трябва да имаш бойлер, защото всеки месец ни се извинявате за неудобството, че ни оставяте без топла вода.
  • 3
    7
    Naме
    ТЕЦ -А! На кой телефон реагирате,бе?! Този наистина не работи.Всичко е мошеническо при вас.При спешен случай какво да правим?Извинявали се били..за "неудобството".
  • -6
    6
    Твоето име
    Абе престанете с тези заглавия! МНого от нас си ползваме БОЙЛЕРИ и топлата ни вода не зависи от амортизираните вечно пукащи се тръби на топлофикация. Пишете- абонатите на ТЕЦ ще останат без топла вода еди кога си...
  • -2
    5
    Не Ако,а ало
    Исках да пиша
  • 8
    4
    Ако,
    Какъв телефон сте посочили за информация?Веднага отхвърля,без сигнал.Пише :"няма връзка със сървъра". Хептен на идиоти ни правите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари