Николай Марков: Искам публичен диспут с Доган, Пеевски и Борисов

3
Чакам единствено дебат с лидерите на системните партии! За да видите истинските им лица, допълни лидерът на партия “Величие”
Чакам единствено дебат с лидерите на системните партии! За да видите истинските им лица, допълни лидерът на партия “Величие” Снимка: Николай Марков / Facebook

Чакам единствено дебат с лидерите на системните партии! За да видите истинските им лица, допълни лидерът на партия “Величие”

Полковник Николай Марков не иска да провежда предизборен дебат с Костадин Костадинов, а с Доган, Пеевски и Борисов.

"Диспут, да! Но само с Доган, Пеевски и Борисов.

Интересувам се от публичен телевизионен или радио диспут САМО с лидерите на ДПС, ГЕРБ, ПП, ДБ и ИТН. С никой друг! Дори с Костадинов вече не желая диспут, защото ПП „Възраждане“, по указания от него, започна да повтаря политическите тези, принципите и целите на ПП “ Величие“!!! Не, че имат какъвто да бил потенциал да ги постигнат, но ей така – да се симулира дейност. Презирам имитаторите – безплодни дървета, некадърници.", сподели той във Фейсбук профила си.

"Чакам единствено дебат с лидерите на системните партии! За да видите истинските им лица"., допълни лидерът на партия “Величие”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    4
    умрях от смях
    Абе какъв си ти, твоята партийка" Величие" някога събирала ли е 0,5 % от гласовете на българските избиратели. Такъв диспут можеш да искаш, когато станете парламентарно представена партия, дотогава си стой там кротко в ъгъла и не губи времето на истинските политици.
  • -2
    3
    до 2
    „А защо и тоя лъжльо се пише по голям от сянката си?!?“ Що ми намирисва на поредния кики с дългия нос?!?
  • 3
    2
    и кой лъже
    Марков не е полковник, а подполковник в оставка и полковник никога няма да стане! За който не вярва ето и доказателството https://afera-public.us-southeast-1.linodeobjects.com/wp-content/uploads/2024/05/VEL9990.jpg А защо и тоя лъжльо се пише по голям от сянката си?!? https://afera-public.us-southeast-1.linodeobjects.com/wp-content/uploads/2024/05/VEL9168.jpg
  • -1
    1
    Росен Гацов
    Не се занимавай, полковник. Мат'риала е много скапан.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари