Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Наглост в центъра на Русе

13
Поредната гавра с инвалидите.....
Поредната гавра с инвалидите.....

Поредната гавра с инвалидите..... Дано полицията да го санкционира хубаво!

Автор: Тодор Тодоров
(Автор: Тодор Тодоров - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    ТЕЛКА
    Инвалиден стикер за паркиране се ползва единствено и само ако инвалида шофира или шофьора вози инвалида до себе си. Но за целта е нужно КАТ все пак мънииичкоо да поработи. Ей така, за спорта. И под "работа" нямам предвид партизанското залягане из гюрлюк и канавки. А тоя дето е издрънчал контейнер на инвалидно място си е за 200 глоба /по закон/, а и преразглеждане на лиценз за дейност.
  • 3
    4
    двойна наглост
    този, че е нагъл, нагъл е, няма спор. Обаче искам да попитам, защо контейнерът за отпадъци също е сложен на маст от инвалидното място? Инвалидните места за паркиране са по-широки именно защото техните водачи или пътници имат нужда от по-широко пространство, да могат да слязат или да бъдат обслужени. Та да попитам, освен глобата за водача не белия микробус /каквато той заслужава/, ще бъде ли глобен и този хубостник, който е сложил контейнера на част от мястото за паркиране на инвалиди? Въпросът ми е към кмета /ако имаме такъв/ и към ресорния заместник кмет /май бяха цели 6 броя/, а и към 51-та общински съветници
  • 11
    3
    Пффф
    Вървете до МОЛ Русе в дъждовно време, да видите джипове и други скъпи коли паркирали по инвалидните места и местата за майки с колички. Хора с хирургически премахната съвест. Не че ако има стикер означава нещо, за никого не тайна, че автомобили на здрави и прави млади мъже се пишат на майки, баби и дядовци за да използват инвалидните предимства, като освобождаване от данък и безплатна винетка.
  • 2
    2
    123
    Не се научи тоя плебс юридически неграмотния как се наказват такива профани. Само кряка и чака да падне метеорит и да накаже нарушителя. Кух плебс.
  • 12
    1
    Владимир Петров
    Едва лиии, по-скоро не, както е модерно напоследък да се казва. От толкова полицаи все 2-3 поне, ще прочетат и ще се самосезират. Но надали..., да направят нещо. А той вероятно ще стои с часове там, може и до края на деня. Затова всеки си прави каквото си иска. Като вчера един беше спрял пред магазина за ВиК, на Цар Освободител, след кръговото в посока пантеона. Бил спрял само за малко да изчака, на един от най натоварените булеварди в града, та всички да го заобикалят принца. Той си остана спокоен, за разлика от мен.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари