Две години бездействие

5

Смачкани, продънени кошчета за боклук загрозяват центъра на града и не служат по предназначение

Попаднахме на пореден нагледен пример за бездействието на Община Русе.

Смачкани, продънени кошчета за боклук загрозяват центъра на града и не служат по предназначение.

"Мила ми Община Русе, след като 2 години бездействате и не приемате сигнала ми подаден във фейсбук групата “Сигнали към…” за тези продънени кошчета на улица Славянска (логично през това време мизерията си остава под тях, въпреки опитите на почистващата компания, чийто договор така учтиво удължихте да: 1. смачка дъното на кошчето, за да не изпадат боклуци и 2. да сложат торбичка, която естествено се изплъзва през дупката след като хвърлиш нещо в нея, днес реших да ги премахна от стойките им."

Това пише разочарован гражданин във Фейсбук групата "Русе", който е взел нещата в свои ръце.

"Няма да ви таксувам за услугата. Нали все пак искаме/те да поощрявате активните граждани, особено ако ви вършат работата.", обясни г-н Стамен Белчев.

"Та, елате поне да си ги приберете.", призова той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    11
    10 стинки
    Сменил съм името на града от известно време. Пак повтарям да го използвате вярно не е Русе, а град Прасе
  • 3
    10
    Русенец
    Сега ще го търпим Пенчо, поне тези, които останат в "града" до края на вторият му мандат. Кой го избра? Защо не излязоха хората да гласуват хората? Той човека е дълбоко некадърен и неспособен да управялва дори средно голяма фирма, какво останало град. Да беше станал кмет на село Нисово, няма проблем, но на Русе?! С тези темпове Русе ще остане не само след Стара Загора, ами и след Тутракан. Много съм съгласен No 9, че общинарите живеят в паралелна реалност! След вторият мандадат на Пенчо Русе ще се като след война - още по-разбит, мръсен, безлюден.
  • 12
    9
    Няма да се засравят!
    Те не четат отрицателни мнения за " работата" си, за да не се разстройват...Живеят си в паралелна реалност, където управляват вещо един цветущ и проспериращ град, докато Русе загива, а родените тук го напускат...
  • 8
    8
    Пффф
    Кмета е топ! До сега никой друг кмет не е успял да издрънчи толкова млади общинарки за два мандата :D
  • 1
    7
    Слави
    забелчевитие ЕПМ
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари