Русенци протестираха срещу насилието над животни

4
​Според хората основният проблем не е липсата на закони, а прилагането им и следенето за тяхното изпълнение
​Според хората основният проблем не е липсата на закони, а прилагането им и следенето за тяхното изпълнение Видео: NOVA

Според хората основният проблем не е липсата на закони, а прилагането им и следенето за тяхното изпълнение

Национален протест срещу насилието над животни се проведе в различни градове на страната. В София демонстрацията беше пред Съдебната палата. Според хората основният проблем не е липсата на закони, а прилагането им и следенето за тяхното изпълнение.

В Русе, където беше един от последните шокиращи случаи на агресия към куче, също се събраха на протест. За да изразят недоволството си, някои от протестиращите бяха с домашните си любимци.

"Протестът е изцяло против насилието над животните, защото няма контрол. Няма контрол над кметовете на общините, които да изпълняват изискванията по националната програма за овладяване на безстопанствените животни", посочи Зорница Игнатова, предаде NOVA.

"Тук бях, когато протестирахме срещу агресията към Дебора, виждате снимките тук на това животно. Аз ги поставям на едно ниво. Това е еднаква агресия - дали ще е срещу животно, жена, дете, възрастен човек това е агресия и насилие, което носи последствия и има законност, която трябва да следва", смята Ина Гайдарова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    16
    Питанка
    А кучкарниците за какво служат тогава?Само да вземат едни пари по проекти под надслов "Грижа за четириногите".
  • 4
    15
    Ха
    Щом си решил да се грижиш за бедомно животно, поне го направи както трябва- обезпаразитяване, кастриране и пр...То голяма грижа да хвърлиш малко храна. Крайно неправилно проявяване на агресивност спрямо хората, които не искат да се занимават с бездомни животни. Имам много познати, които помагат на хора, но никога не са шумни като защитниците на животни.
  • 3
    14
    Хуило
    А са ми по симпатични, защото аз самият съм небинарен третополов джендър, освен че съм и Пършив Пудел от партийката на ЛГБТ мошениците! Заработвам стотинки с ДеБилни постчета и събирам за операция за смяна на пола!
  • 0
    13
    Хуило
    изкукали маргинали. даже жендърите са ми по симпатични.
  • 1
    12
    Спонсор
    А също съм крастав помияр, но двукрак. Понякога ходя и на четири крака, когато ме опънат отзад срещу 20 лева. Пиша и като Spermaman, което ми е работното име в гей секцията на гепиме.ком, потърсете ме там, поемам и гълтам всичко!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари