Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Резилът на България

161
За децата на България капачки. За депутати и общински съветници лапачки
За децата на България капачки. За депутати и общински съветници лапачки

Голям резил, ама чок резил.

За децата на България капачки. За депутати и общински съветници лапачки. За Украйна 3 милиарда, a за децата на България, капачки от пластмаса.

Досега трябваше и болници и кувьози като проблем да изчезнат порaди факт, че е решен. Продават и подаряват, режат и раздават. За нашите деца нищо не дават. И какво да ги правим?

Автор: М. Денков
(Автор: М. Денков - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    36
    Радев
    Ало, популацията изглежда започна да се усеща! Хрантутят наглите , мързеливи украинци, за българите кукиш. Нали онзи глист, бившият премиер Денков каза , че не го интересува дали ще пострада българската икономика от санкциите, важно било да пострада руската. Идиот!
  • 11
    35
    АЗ
    ЦИРКЪТ Е ПЪЛЕН!
  • 33
    34
    Георги
    С тия пари за избори на едни и същи некадърни партии и депутати щяхме да асфалтираме цялата държава и да ни остане за ремонта на болници, училища и тем подобни.
  • 14
    33
    Бай Пешо.
    Тия верно ни взеха за мезе..и,дано след изборите,всички които са одобрили всички помощи за укрите,вместо за българските болници,да застане на една стена,с един номер,в профил и анфас,в някое РПУ и на Съд,и оттам в кауша,но преди това да върнат парите..Гадове долни,мръсни...и стига с тази война,бе..Те отдавна са се разбрали става втора Корея..Сега в момента вече си разделят териториите и..а,Хората,те хората простите,горките кучета ги яли..И,вече си мисля,че и аварията в Чернобил през 1986г.е била,нарочна,натаманена,някакъв сценарии може би,незнам...но,кой знае,кой???
  • 24
    32
    Дани
    Много жалко за Здравната Система на България !!!!Да Имат ОСЕМ МИЛИЯРДА БЮДЖЕТ иии да няма Пари за нашите Деца !Жалки си ! Няма Подбор ,Можещи,Ръководители в тази Държава! И защо ли се предпочитат лечение Скъпо но Надежно, Навременно в други Държави !!! ! КОЙ ЛИ ЩЕ СЕ ЗАМИСЛИ !!!!!????
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари