Курбан за здраве и берекет събра хиляди жители на община Сливо поле

2
Раздадоха над 3000 порции пилаф
Раздадоха над 3000 порции пилаф Видео: КИС 13

Раздадоха над 3000 порции пилаф

Раздадоха над 3000 порции храна на традиционният курбан за здраве и берекет в Сливо поле.

Беше приготвен пилаф, който беше раздаден на присъстващите, като храна получиха и стотици жители в общината, които се обслужват от социалния патронаж.

Всяка година, инициативен комитет от жители на Сливо поле организира курбан с молебен за плодородие, здраве и берекет, разказа председателят Мехмед Бюлюкбашев, предаде телевизия КИС 13.

Приветствие към участниците отправи кметът на Община Сливо поле Валентин Атанасов. Той благодари на инициативния комитет за традиционния курбан, който събира на едно място хиляди жители на общината независимо от тяхната вяра.

По време на курбана, бяха отправени молитви за здраве, благоденствие и единство. Бяха раздадени над 3000 порции от курбана, като 600 от тях достигнаха до жители в общината, които се обслужват от социалния патронаж.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари