Шлеп се блъсна в мост в Тексас

0
Сблъсъкът е причинил разлив на петрол от шлепа
Сблъсъкът е причинил разлив на петрол от шлепа

Сблъсъкът е причинил разлив на петрол от шлепа

Шлеп се е разбил в мост на остров Пеликан в Галвестън, Тексас, в резултат на което част от моста, включително железопътни релси, е пропаднала, съобщава Fox 7 Austin, предаде "Телеграф".

Властите казаха, че няма данни за пострадали при сблъсъка, станал около 10:00 часа сутринта местно време. Въпреки това съдията от окръг Галвестън Марк Хенри каза, че двама членове на екипажа са скочили от плавателния съд при удара, но са били извадени здрави от водата. Сблъсъкът е причинил разлив на петрол от шлепа, който има капацитет от 30 000 галона, въпреки че не е ясно колко от него е попаднало във водата.

Видео от мястото на инцидента показва отломки от моста и част от релсовите релси на върха на шлепа, докато той опира в моста. Засега не е ясно каква е причината шлепът да се удари в моста.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари