Частичен срив на мобилен оператор

44
Абонати на "Виваком" не могат да да използват нито телефонните, нито интернет услугите
Абонати на "Виваком" не могат да да използват нито телефонните, нито интернет услугите

Абонати на "Виваком" не могат да да използват нито телефонните, нито интернет услугите

За срив в услугите на един от мобилните оператори сигнализира БНТ.

Абонати на "Виваком" не могат да да използват нито телефонните, нито интернет услугите на оператора. Все още не е ясно каква е причината за срива, както и колко потребители са засегнати.

Към момента няма информация от компанията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    9
    Швейк
    пак пуснаха лудите от лудницата, кой им каза, че това са услуги за гражданите, това е подигравка, отколкото услуги, не е ясно, обаче докога ще продължават да лъжат и да ни хвърлят в дълбокото, най-добре е да им отнемат лиценза, ако имат такъв и да ни отърват от себе си, уверен съм, че ако продължаваме да им вярваме на лъжите те не само че няма да се засрамят, ами ще подължават да къртят от нас непотени пари, това обаче тябва да спре, щото ни не сме виновни за това им безобразие, държавата да ни подкрепи и да им отнеме лиценза, за несвършена работа и подигравка с гражданите
  • 1
    8
    11g24g 9okto96g
    Da 6e so to f4e syt nem da s1mne sytr zembsfeta po4va🪩🪩🪩🪩🦿🦾🦿🦿🦿🛸🛸🛸🛸🛸🛸🛸🛸🛸🛸🏎️🏎️🏎️🏎️🏎️⚓⚓🥃🥃☕☕🧊🧊🍿🍿🍦🍦🍫🍫🍫🍬🍬🥩🥩🌰🌰🥜🥜🥜🥜🥜🥜🍌🍌🍌🍌🍒🍒🍒🍍🍍🍍🍍🍇🍇🍇⛲⛲⛲✈️✈️✈️✈️🎇🎇🎆🎆🎇🎇⚽⚽⚽🥅🥅🥅🥅🥅🎯🎯⛳⛳🎯🎯📺📻📺📻🎧🎧🎧🎧🎧
  • 6
    7
    Само Минавам
    До коментар №6, тъй като споделям мнението на коментар №3, явно съм от глупавите и мързеливте. Може ли да попитаме тогава, безпорен капацитет като теб, за какво са им на хората държави, изобщо защо човееството е изобретило държави? Отговори както ти е удобно, ако искаш в глобален план, ако искаш само за България, ако искаш и за последните 10 000 години. Че явно съм пропуснал да разбера нещо много важно от еволюцията на човечеството. Пък може и ти да си пропуснал нещо фундаментално...
  • -14
    6
    До 3
    Защото, тъп кумунярски тролец, вече живеем в СВОБОДНА страна, а не по робския кумунизъм в 1954-та година! Държавата не е длъжна на мухлзовци като тебе да им подава с лъжичка във вмирисаната устичка! Ако си умен и можеш да си изкарваш пари имаш всичко! Ако си прост, недоучил и чакаш на Държавата вече можеш да заминаваш към Рушлямия. Не че там са цъфнали и вързали! Анадънму, кумунярче просто? ;)
  • 8
    5
    Морис
    Да бест мобилен нетворк
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари