Активисти на "Възраждане" блокираха входа на строежа на АЕЦ "Белене"

6

Златан Златанов: Тук се намира украинска делегация със задача да организира кражбата на 2-та ни атомни реактора!

Скандална акция се разигра днес на площадката на спрения атомен проект АЕЦ "Белене". Русенският депутат от "Възраждане" Златан Златанов и негови съмишленици са блокирали входа на обекта.

"В момента сме блокирали входа на спряната от строеж АЕЦ Белене. По наши данни тук се намира украинска делегация със задача да организира кражбата на 2-та ни атомни реактора!", алармира Златанов в социалната мрежа.

Мотивите им били да попречат на "украинска делегация" да открадне двата ядрени реактора на централата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    12
    хахах
    дееба педалите жалки
  • 1
    11
    фена на Путин
    Чуйте внимателно ! Украинската сган наистина се намира там в момента и преговаря да открадне реакторите. Цената на която те настояват е 600 милиона. Не стига, че издържаме тази паплач с боеприпаси, с които убиват нашите православни братя Руснаците но и най-нагло ни извиват ръцете за тези реактори, от които ще печелят колосални суми. А ние, духачите, юдите ескариотски ще им ги дадем. Възраждане в този случай са абсолютно прави.
  • 6
    10
    Дидо
    украински крадци подкрепяни от европейските.То и без това американците не ни дават да ползваме тези реактори защото било земетръсна зона съвсем различно е за американските те са протовоземетръсни.Изпизпиха мозъка на хората като гледам другите коментари нямам думи.
  • 18
    9
    Петър С
    Тулупа плати на рушняците милиарди а сега фащ ни нареждат да ги подарим.
  • -11
    8
    РуZZшлямски трол
    Много ми се възпали ануса при тази новина, вече не знам с кой от всичките си никове да пиша, докато събера пари за смяна на пола! Дано скоро някой афгански емигрант да ми намести аналната чакра!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари