Шеф Ангелов организира троен годеж в Hell’s Kitchen 6

0

Бившият командос Пеньо Гатевски - Гатьо завърши на трето място в отбора на Златните

Сватбено настроение завладя Кухнята на Ада в епизода на най-горещото кулинарно риалити тази вечер. Финалистите в шестия сезон изненадващо предложиха брак на своите половинки и получиха заветното “Да” от тях. Майсторът на месото от отбора на Златните Гатьо пък чу звучното “Не” за своето пържено пиле, което попари амбициите му да завоюва звездната победа този сезон

Денят за финалистите в най-горещото кулинарно риалити започна изключително емоционално. Те получиха писма от своите майки, в които бяха изразени подкрепа и любов, примесени с голяма доза кураж преди най-трудните битки в състезанието. Изненадите за Станислав, Димитър и Чоткин не спряха дотук. Дамите на техните сърца Нели, Симона и Камелия дойдоха в Кухнята на Ада, за да готвят и да се борят заедно с тях. След изключително оспорвано съревнование, любимата двойка на зрителите - Димитър и Симона, спечели специалната награда на шеф Виктор Ангелов - романтична вечеря за двама.

Шокиращите събития за протежетата на шеф Ангелов и техните половинки обаче тепърва започваха. Те получиха шанс да предложат брак на своите любими със специално подбрани диамантени пръстени. След три отговора “Да”, ресторант номер едно на България бе огласен от радостни възгласи и поздравления за бъдещите младоженци.

Кулинарните съревнования за тримата финалисти продължиха и в следващото предизвикателство. Те станаха опасно близки с последните трима от отбора на Златните - Пеньо Гатевски - Гатьо, Бони и Александра Гърдева. Всяка една от звездите трябваше да се възползва от знанията и уменията на по-опитните си помощници, за да приготви свое авторско ястие, с което да впечатли шеф Ангелов. Всички се представиха впечатляващо, но първото място грабна тандемът на Димитър и Бони, което класира фолк дивата директно за големия звезден финал утре вечер.

Александра Гърдева и Гатьо излязоха в директен двубой, след който лидерът на Златните Гатьо напусна Hell’s Kitchen завинаги. Утре вечер в кулинарно шоу номер едно предстои звездният финал, който ще изправи заклетите врагове Бони и Гърдева една срещу друга за финален сблъсък.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари