Звезда от „Приятели“ се оказа „основен заподозрян“ в кражба на бира

0
Полицията в британския град Блекпул потърси съдействие при издирването на мъж, заснет да краде бира от местен ресторант
Полицията в британския град Блекпул потърси съдействие при издирването на мъж, заснет да краде бира от местен ресторант Снимка: Getty Images

Звездата от сериала „Приятели“ Дейвид Шуимър се оказа „основен заподозрян“ в кражба на бира във Великобритания.

Всичко започва с публикация във Facebook, с която полицията в британския град Блекпул търси съдействие при издирването на мъж, заснет да краде бира от местен ресторант.

Разпознавате ли този човек? Искаме да говорим с него във връзка с кражба“, пише под снимката, публикувана на 23 октомври.

Наблюдателни интернет потребители веднага забелязват, че мъжът на фотоса от охранителната камера поразително прилича на Рос от култовия комедиен сериал „Приятели“. Което автоматично довежда до порой от коментари в социалната мрежа.

Постът на полицията в Блекпул получи над 110 000 споделяния и повече от 160 000 коментара, като един от тях е от самите служители на реда, които уверяват, че са проверили алибито на Дейвид Шуимър (актьорът, който 10 години се превъплъщаваше в ролята на Рос).

Благодарим на всички за бързата реакция. Направихме щателна проверка и установихме, че Дейвид Шуимър е бил в Америка по време на кражбата. Съжаляваме, че трябваше да стане така“, пишат от полицията в Блекпул.

Самият Дейвид Шуимър подходи с чувство за хумор към създалата се ситуация, като публикува в Twitter видео, в което уж краде бира от супермаркет. 

Полицаи от Блекпул, кълна се, че съм невинен. Както виждате, по това време бях в Ню Йорк. Успех в разследването!“, пише под видеото на актьора.

Източник: DarikNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари