Звезда от „Откраднат живот“ работи като продавачка

1
Младата актриса Силвия Станоева пласира козметика
Младата актриса Силвия Станоева пласира козметика

Става въпрос за младата актриса Силвия Станоева, която заработва като промоутърка по магазините за козметика.

В сериала на Нова телевизия тя изпълнява ролята на младата майка Ирина, която продава бебето си, подтикната от героинята на Йоана Буковска, пише „Уикенд“.

Въпреки че ролята на Силвия Станоева не е от най-големите в продукцията, тя не е и никак малка. Персонажът й е с постоянно присъствие и в първия, и във втория сезон на сериала „Откраднат живот“, като около него се вързи важна за сценария интрига и хората често спират младата актриса на улицата, за да й искат автограф и да разпитват какво ще стане с бебето й във филма.

Въпреки тази популярност обаче тя едва свързва двата края и й се налага да заработва като най-обикновена промоутърка, която преследва хората по магазините, за да им рекламира козметика и да ги кара да си я купуват.

„Ето докъде стигна българската култура! Артистите да продават козметични кремове“ – цъкат с език фенове на „Откраднат живот“, когато видят актрисата да раздава мостри из дрогериите.

Въпреки че лицето й става все по-популярно, Силвия Станоева не се притеснява от промоутърските си занимания, за които по принцип фирмите наемат обикновени гимназистки. Актрисата споделя мнението, че няма срамна работа – пише в заключение изданието.

Източник: Уикенд
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари