Зверска катастрофа прати петима младежи в болница

0
Зверска катастрофа прати петима младежи в болница
Видео: БГНЕС

Две момчета и момиче на 21 години са с опасност за живота след зверска катастрофа на километър преди източния вход за Казанлък.

Инцидентът стана в 16.10 часа днес. Автомобил "Пежо 406", в което пътуват петима младежи от Раднево за Казанлък, за да купят кола, катастрофира. Водачът на автомобила, обясни, че возилото е поднесло на пясъка в южната част на платното, от където той загубил управление над автомобила. Според специалисти обаче, автомобилът се е движил с поне 150 километра в час.

След като шофьорът на пежото набива спирачки, губи управление при опит за изпреварване, колата излиза извън пътя от южната страна. Буквално на сантиметри се разминава с орехово дърво, след което над 100 метра колата се преобръща сред акациеви дървета покрай пътя, като отсича над двадесет от тях.

Свидетели на зверската катастрофа подали сигнал на телефон 112. Казанлъшката спешна помощ, откара в болницата трима пострадали - две момчета и момиче на 21 години. Едното от момчетата е с тежки наранявания по главата. Момичето е със счупвания по крайниците и е било притиснато от предните седалки. Наложи се екип от казанлъшката пожарна със специализирана техника да измъкне момичето, което бе в безсъзнание.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари