Зов за помощ: Цветан се бори с тежко заболяване

0
Младият мъж страда от рак на стомаха, а сумата за лечението му е непосилна за семейството му
Младият мъж страда от рак на стомаха, а сумата за лечението му е непосилна за семейството му Видео: bTV

Младият мъж страда от рак на стомаха, а сумата за лечението му е непосилна за семейството му

39-годишен мъж се нуждае от помощ за борба с тежко заболяванерак на стомаха. Средствата, необходими за лечението, са непосилни за семейството му.

Цветан чува диагнозата рак на стомаха юни месец миналата година. Вече шест месеца се бори за живота си в болница в Турция.

Рак на стомаха, разсейки по костите, двата бели дроба, в сърцето, общо взето – последен стадий. Направени са ми три операции, две от които на белите дробове за източване на тази течност, една на сърцето и отделно имам направени 10 химиотерапии. За това цялото нещо аз си продадох апартамента, единия от автомобилите, лични средства, семейни средства“, коментира Цветан Андреев, предаде bTV.

А сега лечението му зависи само от дарителите.

За съжаление финансовите средства на семейството приключиха доста отдавна“, коментира сестрата на Цветан Десислава Кунчева.

Тя обаче не губи надежда и вярва, че той скоро ще се прибере у дома.

Нашият апел е - както досега, да ни подкрепят, да продължат да ни подкрепят, за да може това младо, прекрасно момче да продължи живота си и да има шанс да се излекува“, казва още Десислава.

Какво дава надежда на Цветан?

Моята приятелка, детенцето, други мои мечти и планове, които имах преди да заболея да ги довърша. И така. Чака ме нов живот“, казва той.

Можете да помогнете на Цветан:

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG30BUIN95611000705319

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Дарение за Цветан Димитров Андреев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари