Ивчо се бори за живота си: Медикаментите свършват, а операцията е близо!

1
Младият писател остава без животоспасяващо лечение
Младият писател остава без животоспасяващо лечение Снимка: Личен архив

Младият писател остава без животоспасяващо лечение

Младият писател Иво Христов, страдащ от тежкото заболяване „Неврофиброматоза-тип 2”, е изправен пред нова битка за живота си. Терапията, която му е необходима, е на изчерпване, а средствата за закупуване на нова не са достатъчни, алармираха неговите близки.

Състоянието на Ивчо се е влошило рязко след операция, претърпяна преди 40 дни. Туморът блокира и двете му ръце и причинява стеноза на спиналното каналче.

"Ивчо е отчаян", споделят близките му. "Не само заради липсата на лекарство, а и защото отново му предстои операция, а са минали само 40 дни от предишната."

Онкологът, назначил терапията, е категоричен: "Трябва време, за да спадне оттокът, но ние нямаме такова, защото състоянието му прогресивно се влошава."

Семейството на Ивчо отправя молба за помощ: "Молим се за чудо, което да подобри състоянието му! Благодарим на всички, които са до нас в борбата ни за живот! Молим да продължат да ни подкрепят! Всяка добра мисъл, всяка молитва, всеки дарен лев е от значение!"

Как да помогнете:

Всяка помощ е от значение!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари