Зодиите с най-голямо его

1
Животът на тези хора се върти изцяло върху техния образ
Животът на тези хора се върти изцяло върху техния образ

Познавате ли хора, на които егото им е толкова голямо, че чак ги е погълнало?

Животът на тези хора се върти изцяло върху техния външен образ, който те намират за недостижим и перфектен. Те дори и недопускат, че може да имат някакви слабости или недостатъци.

Те не приемат конструктивна критика, а ако някой се опита да им направи забележка - веднага се сблъсква с гнева им. Тези хора поддържат имиджа на увереност, но често са крехки от вътре и използват куха арогантност, с която маскират болката си. 

А ето и кои са зодиакалните знаци, които имат най-голямо его от всички: Лъв, Козирог и Водолей

Разбира се, не всички представители на тези зодии са маниаци, подвластни на егото си. Сред тях има както съвестни, така и скромни лидери, които умеят да се учат от грешките си.

Лъв: Буквално се мисли за кралска особа

Когато един Лъв е напълно обсебен от своето его, той разговаря с всички останали сякаш се е качил на сцена и ги гледа от горе. Той някак умее да привлича вниманието по един естествен начин. Лъвовете се държат арогантно, когато се чувстват уязвими. Те държат всички да ги обичат и да ги харесват и когато това не е така, те се изнервят. Като цяло те гледат на себе си, като на специален човек. Те знаят, че имат някои несъвършенства, но са убедени, че кусурите им ги правят още по-красиви.

Козирог: Всичко в живота му се върти около постигането на успех

Козирогът е кълбо от егоистична енергия. Хората от този зодиакален знак могат да се хвалят непрекъснато със своите постижения, като преувеличават голяма част от тях. Козирозите са склонни да саботират успеха на другите, за да се издигнат те самите - толкова важен за тях е статутът им в обществото. Няма Козирог, който да получава възможност за напредък и да не я улови на мига. Хубавото е, че дори Козирозите с най-огромно его, могат разпознаят грешките си и да се поучат от тях.

Водолей: Тайно се смята за най-добрия, най-интелигентния, най-готиния...

Очарователните хора от зодия Водолей също имат огромно его. Те го прикриват под формата на претенциозно, елитарно поведение. Често тяхната позиция е "против статуквото" просто, защото искат да покажат, че са по-добри от масата. Те все гледат да демонстрират колко са уникални и специални като си избират нетипични хобита, странна професия, пазаруват си по-оригинални вещи и т.н. Те просто се наслаждават на мисълта, че са "по-умни" или "по-задълбочени" от останалите.

Източник: Tialoto.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари