Зодиите, които никога не изневеряват

2
Те са готови на всичко, за да запазят любовта си и да не наранят половинката си
Те са готови на всичко, за да запазят любовта си и да не наранят половинката си

Те са готови на всичко, за да запазят любовта си и да не наранят половинката си

Изневярата е една от най-големите болки, които човек може да изпита в една връзка. Тя може да разруши доверието, любовта и да доведе до раздяла.

Но сред всички зодиакални знаци има и такива, които са по-малко склонни към изневяра. Те са готови на всичко, за да запазят любовта си и да не наранят половинката си.

Рибите

Рибите са една от най-състрадателните и емпатични зодии. Те никога не биха направили нещо, което би наранило любимия им човек.

Рибите знаят как биха се почувствали, ако им бъде изнерверено. Те са много чувствителните и биха страдали дълбоко, ако бъдат предадени.

Затова Рибите просто нямат нагласата да изневеряват. Те са готови на всичко, за да направят партньора си щастлив.

Телец

Телците са едни от най-отдадените и предани зодии. Те обожават семейното огнище и за тях изневярата е непростимо прегрешение.

Един Телец не би рискувал да разруши това, което е изградил във връзката или брака си. Той очаква същото и от половинката си.

Телците са изключително практични и не се увлича лесно. Те са по-скоро склонни да обсъждат проблемите с партньора си, отколкото да лъжат и крият.

Везни

Везните обичат спокойствието и хармонията във връзките. Те се напрягат при мисълта за проблеми и конфликти, още повече причинени от изневяра.

Везните вярват в любовта завинаги и по-скоро биха споделили на половинката си, ако имат проблем, отколкото да търсят любов на друго място.

Те не биха понесли партньорът им да им изневери, затова и те самите не го правят. За тях справедливостта и честността са едни от най-важните ценности във връзката.

Дева

Девите са една от най-моралните зодии. Те имат силно развито чувство за справедливост и достойнство.

Девите никога не биха изневерили, защото това би било в разрез с техните ценности. Те са по-скоро склонни да се борят за връзката си, отколкото да я разрушат с изневяра.

Девите също така имат много силно развито чувство за самоуважение. Те знаят, че изневярата е нещо недостойно и биха се чувствали зле, ако биха се спуснали до това ниво.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари