Знаете ли защо жените си падат по мъже с татуировки?

2
Резултати от проучване сочат, че жените възприемат татуираните мъже като по-ценни партньори с потенциално по-добро здраве и по-висок социален статут
Резултати от проучване сочат, че жените възприемат татуираните мъже като по-ценни партньори с потенциално по-добро здраве и по-висок социален статут

"Мъже, ако искате да спечелите дамата на сърцето си, татуирайте се".

На тази мисъл ни навеждат резултатите от ново проучване, според които представителите на силния пол с татуировки са по-привлекателни за жените, пише в. "Дейли стар", цитирани от БТА.

Според авторите на изследването, публикувано в сп. "Personality and Individual Differences", дамите гледат на татуировките по тялото на противоположния пол като свидетелство за мъжественост, агресия, господство и по-добро здраве.

"Жените възприемат татуираните мъже като по-ценни партньори с потенциално по-добро здраве и по-висок социален статут", пишат изследователите.

Авторите на проучването са установили също, че татуировките помагат на притежателите си да "сплашват" потенциалните съперници за женското сърце, тъй като се смятат за признак и на физическо превъзходство.

Източник: БТА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари