Милите мъже отблъскват жените

0
Жените намират мъжете, които са учтиви и любезни, за по-малко мъжествени
Жените намират мъжете, които са учтиви и любезни, за по-малко мъжествени

Жените намират мъжете, които са учтиви и любезни, за по-малко мъжествени

Оказва се, че учтивостта и любезността не са качества, които са универсално привлекателни. Въпреки че тези качества правят жените по-привлекателни за мъжете, те нямат същия ефект върху тях, когато става въпрос за мъже. Изследванията показват, че жените намират мъжете, които са учтиви и любезни, за по-малко мъжествени.

Съществуват няколко теории за причините, поради които това може да е така. Възможно е жените да възприемат тези мъже като твърде чувствителни и уязвими и поради това да не ги смятат за способни да бъдат глава на семейство или да осигуряват сигурност и подкрепа. Възможно е също така някои жени да смятат, че тези мъже са неискрени и склонни към манипулация, като използват любезното си поведение като начин да заблуждават другите.

Съществуват обаче и доказателства, че мъжете, които са любезни, сдържани и добре възпитани, могат да бъдат надеждни партньори за дългосрочни връзки. Така че, въпреки че учтивостта и добротата може да не са толкова привлекателни за жените по отношение на мъжествеността, те все пак могат да бъдат ценни качества, които да притежавате в една романтична връзка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    Странно нещо са жените
    Една с една по един и същи въпрос не си приличат.Една вие,друга мяука,трета скимти,друга съска,врещят,пеят на високи и ниски тонове искат да ги дерат,хапят абе жиротни диви.Интересно е 😁😁😆😄😄😃🤩🤩🤩🤩😍🥰
  • 2
    3
    Yes
    Да,да обичат,обичат яко дупене,пляскане и мръсни думички в ухото о.о.о....yes. О да.Искат каишка и синджирче на врата.И да папат меча на скайуокър.Yes.
  • 5
    2
    Хайде, хайде
    Нещата изобщо не се случват в разума и трезвите преценки. Всичко е на твърде дълбоко атавистично, първосигнално ниво. Алфа мъжкарят. И при вълците, и при маймуните, ако щете и при котки и прасета е така. А по отношение на първосигналността ние не се различаваме чак толкова от животните.
  • 6
    1
    джони
    Е, то българката обича простака, който я пребива ежедневно, а на децата вика, вземайте пример от баща си, той голем мачо.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари