Знаете ли какво означават тези трапчинки?

2
Ако имате тези две съблазнителни трапчинки в долната част на гърба, вие сте късметлийки
Ако имате тези две съблазнителни трапчинки в долната част на гърба, вие сте късметлийки

Терминът „трапчинките на Венера“ е неофициален, но все пак е исторически приет като име в рамките на медицинската професия за повърхностна топография на сакроилиачните стави.

Латинското наименование е Fossae lumbales laterales ( „странични лумбални вдлъбнатини“), обяснява Lekuva.net.

Тези вдлъбнатини са създадени от едно късо сухожилие. Те се смятат за генетични, но при по-упорита работа във фитнеса, могат да се изваят подобни, макар и не толкова красиви, като естествените трапчинки.

Ако искате да имате трапчинки в долната част на гърба, има едно важно нещо, което трябва да се направи.

Работата е в това, че там, където са разположени трапчинките, няма мускули. Ето защо, за да се изградят мускули в тази обща площ, има един-единствен подход! Най-добрият начин е да се намалят телесните мазнини в областта на гърба и корема. Ако имате прекалено много мазнини, обхващащи тези области, дори и да сте притежателки на трапчинките на Венера, те няма как да се видят. Затова най-добре вземете мерки и отслабнете бързо.

Ако успеят да възвърнат бързо килограмите, които са наддали по време на бременността, жените, които имат тези две трапчинки в долната част на гърба, обикновено няма да имат проблеми с наднорменото тегло. Освен това, те са изключително подвижни харизматични. Дамите с трапчинки почти никога не се оплакват от болки в областта на кръста.

Сладките трапчинки са разположени на мястото на тазовата кост. Те показват добра циркулация и добро здраве както при мъжете, така и при жените. Такива жени обикновено раждат лесно, без никакви усложнения.

Има и изследвания, които показват, че жените с трапчинки на гърба много по-лесно постигат оргазъм! В допълнение, тези късметлийки изпитват множествени оргазми – нещо, което е често срещано, но не и обобщаващо.

Ромбоидът на Микеланджело, диаманта на Михаелис – както и да наречем това специално място, то ще си остане все така привлекателно както за мъжете, така и за жените. Никак не е напразен факта, че болшинството от хората намират тези трапчинки за изключително секси, и както стана ясно от онова, което сте прочели до тук – това съвсем не е напразно.

Източник: Lekuva.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари