Зимна приказка в Русе

15
Градът осъмна, покрит от пухкав сняг
Градът осъмна, покрит от пухкав сняг Снимка: Dunavmost

Градът осъмна, покрит от пухкав сняг

Сбъднаха се прогнозите на синоптиците. Тази нощ дъждът в Русе премина в сняг. Крайдунавският град осъмна покрит от бяла пелена.

Към 5:00 часа температурата на въздуха в Североизточна България е от минус 1 градус в Разград,1 градус в Силистра и Русе, до 2 градуса в Търговище. Сняг вали в района на Русе, Силистра и Разград.

Днес облачността ще е значителна, с валежи, които навсякъде ще преминат в сняг, най- късно в Югоизточна България. Ще се образува снежна покривка, а по пътищата ще има условия за заледявания.

Ще духа умерен, временно силен вятър от север - североизток. С него ще нахлува студен въздух и на места сутрешните температури ще са по- високи от дневните, които ще са от минус 2 до 3 градуса. Очаквана максимална температура за Русе е около 0 градуса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    12
    ВИЛИ
    Добре,че отпусна времето след 08 часа пътувах по пътя Русе-Силистра не беше минавал никакъв снегорин,а плащаме винетки и тия тъп--и от АПИ вземат заплати гадове
  • 7
    11
    до 9
    Нещата са осрани до такава степен, че нито един интелигентен и нормален човек няма да се навие да си цапа името с това, да е кмет на Русе.
  • 8
    10
    до номер 9
    Нито един от 12-те кандидати за кмет на Русе, и за чеп на каца зеле не ставаше, уви.
  • 2
    9
    до 8
    не може ли да изберем някой който не е от пп дб герб дпс бсп итн възраждане а независим кандидат, който иска да помогне на града? или трябва да си изберем някои от горепосочените според това кое е по-малкото зло? писна ми да обвиняват кмета/партията при положение че няма нито една друга партия или лице които да стават за нещо повече и пенчо не става и другите не стават... защо си мислите че ако изберат някой от другите партии по-добре ще е? айде избери си кмет от герб пак или от дпс или от пп дб и да видиш по-ли хубаво ще ти е
  • 1
    8
    И пак
    Да изберете Пенчо
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари