Живакът падна до 1 градус в Добрич

0
Тази сутрин е най-студено в Източна България
Тази сутрин е най-студено в Източна България

Тази сутрин е най-студено в Източна България

От района на Източна България и край морето най-студено тази сутрин е в Добрич, където точно в 6:00 часа е измерената температура на въздуха е 1 градус. 4 градуса е в Шумен, 5 в Силистра, по 8 в Русе, Разград и Карнобат.

Край морето 7 градуса е в Шабла, 10 градуса на нос Калиакра, 14 на нос Емине, 13 в Бургас, 16 в Ахтопол.

Във Варна в момента температурата на въздуха е 11 градуса, атмосферно налягане 1017 хПа –по-високо от средното за месеца, ще се повишава, относителна влажност на въздуха 67%.

Днес ще е предимно слънчево, с по-значителна облачност преди обяд над повечето райони в Централна България. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 19° и 24°, в София - около 20°.

Над планините преди обяд облачността ще е значителна, на отделни места със слаби валежи от дъжд. След обяд облачността ще намалее до предимно слънчево време. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 15°, на 2000 метра - около 7°.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 18° и 21°. Температурата на морската вода е 21°-22°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 35 мин. и залязва в 18 ч. и 50 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 15 мин. Луната в София изгрява в 4 ч. и залязва в 17 ч. и 47 мин. Фаза на луната: три дни преди новолуние.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари