Жител на подпаления блок във Враца: Ревност е причината за палежа

1
Щетите по сградата са за над четвърт милион
Щетите по сградата са за над четвърт милион Видео: NOVA

Огънят евакуира живущите и нанесе щети за над четвърт милион

Среднощна евакуация на семейства в цял блок, подпалени автомобили и щети за над четвърт милион по сградата. Това е резултатът от умишления палеж в подземен паркинг във Враца миналата седмица, предава NOVA. В неделя съдът остави извършителя и поръчителя на палежа в ареста. Подпалвачът е криминално проявен 31-годишен мъж с много регистрации и излежани присъди. Потърпевши и близки организираха мълчаливо бдение пред съда с искане за наказания.

Според един от живущите в опожарената сграда палежът е бил заради него. По думите му през 2016 г. той си писал с бивша приятелка на поръчителя, който сега му отмъщава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари