Жестоко убийство в село Микрево

1
Черепът на 82-годишен мъж е бил разцепен, най-вероятно с брадва
Черепът на 82-годишен мъж е бил разцепен, най-вероятно с брадва Снимка: архив

Задържаха двама души за убийство с брадва в Благоевградско

82-годишен мъж е бил открит мъртъв в дома си в село Микрево, община Струмяни.

Сигналът за това е получен на тел.112 в 11:10 часа. Мъжът е бил с травма на главата. Предприети са незабавни оперативно-издирвателни действия от криминалисти на ОДМВР - Благоевград, в резултат на които са задържани двама младежи от селото, чиято съпричастност към случая е в процес на установяване. Уведомена е ОП - Благоевград.

„Работата по установяване на всички факти и обстоятелства, свързани с инцидента продължава“, съобщиха от пресцентъра на ОД МВР - Благоевград, предаде БГНЕС.

Мъжът е бил бръснар в селото, черепът му е бил разцепен с остър и твърд предмет, най-вероятно брадва. Тялото е транспортирано за аутопсия от съдебен лекар в Благоевград.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари