Жената, която се барикадира във фризьорски салон във Варна, била жертва на имотна измама

0
По думите й собственичката на въпросния фризьорски салон е била в заговор срещу нея с други лица
По думите й собственичката на въпросния фризьорски салон е била в заговор срещу нея с други лица Снимка: БНТ

По думите й собственичката на въпросния фризьорски салон е била в заговор срещу нея с други лица

46-годишната жена, която на 26 януари нахлу въоръжена във фризьорски салон във Велико Търново и се барикадира в него за повече от 8 часа, е с повдигнати няколко обвинения и е задържана под домашен арест. От там обаче, тя разказа за мотивите, довели я до това решение, предава БНТ.

По думите ѝ, тя е жертва на имотна измама и заговор от няколко лица, сред които е и собственичката на въпросния фризьорски салон.

Във въпросния ден Евелина Антонова нахлула в салона с намерение да разреши конфликта и да принуди фризьорката да признае измамата. За целта Антонова сама се обадила предварително на тел 112 и водила преговорите пред служителите на телефона.

Казва, че стреляла във въздуха на улицата, когато ситуацията излязла от контрол и вместо разговор другата жена я блъснала и напуснала салона. Признава, че необмислено решила да се върне в помещението и да се барикадира сама в него. През цялото време служители на полицията и специалисти са водили преговори с нея, докато накрая успели да я убедят да се предаде.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Ко речи, ко?
    Не във Варна а във Велико Търново, бе тъпаци.
  • 2
    1
    доктора
    вие сте олигофрени в тая редакция...виж си заглавието..виж си статията...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари