Жена пострада при инцидент на паркинга на хипермаркет в Русе

0
Пешеходката е блъсната от шофьор, който правел маневра
Пешеходката е блъсната от шофьор, който правел маневра

Пешеходката е блъсната от шофьор, който правел маневра

На 2 декември около 18:25 часа в град Русе, на паркинга на хипермаркет на бул. "Липник", лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 21-годишен шофьор, при маневра за ляв завой е блъснал движеща се в района на паркинга пешеходка на 43 г.

Жената е била прегледана в болницата и е освободена с диагноза - охлузване по тялото.

Произшествието е обслужено от екип на пътна полиция по административен ред с причина - нарушаване правила за поведение към пешеходци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    4
    Булгар-Булгар
    Хората са прости. Материалът не става. 34 години опростачване и дебилизация единствено и САМО до този резултат биха довели. Не съществува друг вариант.
  • 1
    3
    Alèx
    20 години бях в ЕВРОПА! Еми нема такава държава Кочина демек!9
  • -3
    2
    Alèx
    Ама тоя шофьор ли е? Механик-водач на повдиг ач вероятно? Наблюдав ам хора с бели коси- и те не могат да карат! Елате зад МНО-6 и ще видите СЕЛЯНДУРИТЕ как излиз ат на Гоце Делчев! На сре дата на пътя и без мигач!
  • 14
    1
    Разочарован
    Не е ясно как е станал инцидента и кой е виновен. Многократно съм забелязал дори на мене ми се е случвало не един път, когато кола прави маневра за излизане от паркомясто, тия с количките като изтървани, да се навират сами в маневриращото превозно средство. Поглеждаш от ляво няма нищо, от дясно няма потеглаш назад и половината автомобил излязъл и хоп някой напира и се вре ТЕНДЕНЦИОЗНО по-бързо да стигне да си разтовари количката в своя автомобил, виждайки маневриращото МПС . ГЛУПАВО, РИСКОВАНО И БЕЗСМИСЛЕНО. УВАЖЕТЕ МАНЕВРАТА НА ДРУГИЯ, ВИЕ СЪЩО ЩЕ Я ПРАВИТЕ СЛЕД МИНУТТА
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари