Жена опита да пробута фалшива банкнота от 200 евро в русенски хотел

2
В стаята ѝ са открити наркотици
В стаята ѝ са открити наркотици

В Първо РУ е започнато разследване за притежание на наркотици и за фалшиви пари, след сигнал за използване на неистинска банкнота в хотел

На 17 септември около 13:00 ч. в ОДМВР – Русе е постъпил сигнал от служителка на рецепция в русенски хотел, която обяснила, че 30-годишна жена, гостуваща в хотела, е заплатила нощувките си с банкнота от 200 евро, но при проверка на машина се е оказало, че банкнотата не е истинска. При последвалите действия по сигнала, от страна на полицията е установено, че 30-годишната жена е от град Дряново и е нощувала в стая на хотела с 35-годишен русенец. Тя обяснила, че банкнотата ѝ е била дадена от него, а той пък от своя страна е заявил, че я е получил от непознат за него шофьор на товарен автомобил с чужда регистрация, с която му е платил за извършен ремонт. При по-нататъшните действия полицаите са открили наркотици в тяхната стая на хотела. Намерени са суха зелена маса, кристалообразно вещество, електронна везна, гриндери, лула и угарка от свита цигара. Мъжът и жената са заявили пред служителите, че тревата е марихуана, а кристалообразното вещество - метамфетамин.

По случая е започнато разследване, като е образувано досъдебно производство, по описа на Първо РУ, за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    Запознат
    Като разбрала, че са флашиви еврата и се развикала "Изнасилена съм, изнасилена съм!"
  • 5
    1
    Елементарно, Уотсън!
    Магистралка и сутеньор от бул. България живеят в хотел. Продават наркотици. Набутали са ги с фалшиви евра, с които са платили за престоя си.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари