Жена издъхна след тежка катастрофа край село Комунига

2
Загиналата пътувала в кола, която се блъска в скат
Загиналата пътувала в кола, която се блъска в скат Снимка: iStock

Жена издъхна след тежка катастрофа край село Комунига

Пътничка в лек автомобил загина, а други две са били настанени в болница след тежко пътнотранспортно произшествие в района на село Комунига около 17:00 ч. вчера.

Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Кърджали.

42-годишен водач на „Фолксваген“ с кърджалийска регистрация на завой загубил контрол над управлението, колата напуснала платното за движение и се блъснала в скат. Вследствие на удара 55-годишна пътничка била тежко ранена и по-късно починала, пострадали и други две на 64 г. и на 60 г. Екипи на Центъра за спешна помощ транспортирали за преглед петима в Спешното приемно отделение в Кърджали.

Пострадалата на 64 г. била с тежка мозъчна травма и транспортирана в Пловдив, пътничката на 60 г. била настанена в болница със счупена ръка. Водачът и още една жена, пътувала в колата, били прегледани и освободени. Направените тестове за алкохол и наркотици на шофьора са с отрицателни резултати. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали е извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари