Жена е загинала при пожара в Русе

1
Тялото ѝ е било открито обгорено
Тялото ѝ е било открито обгорено Снимка: Русе Медиа

Тялото ѝ е било открито обгорено

Пожарът, който избухна вчера към 10:00 часа в 15-етажен блок в района на стадион „Локомотив“ в Русе, е взел жертва.

Информацията стана известна едва днес, след като вчера на място бяха отказани подробности, пише Русе Медиа

Загинала е 90-годишната жена, която е живеела сама в апартамента на седмия етаж. Тялото ѝ е било открито обгорено.

След сигнала на място бяха изпратени екипи на пожарната, полицията и Спешна помощ. Наложи се да се извика още една пожарна, за да се изгради гасителна линия до горящия апартамент. Въпреки бързите действия на огнеборците жената е била вече починала. Тепърва ще се изяснява какво се е случило, тъй като тя е била открита до счупена лампа. Възможно е да ѝ е прилошало и да е съборила лампата, което е довело до пожара.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    4
    Защо сте публикували снимката
    Американците като нищо могат да го прекопират , както на времето първият локомотив , радиото , първата подводница , първият самолет , първата ракета. Жалко ,че не прекопираха комунизъма !
  • 13
    3
    Наистина
    Пишат заглавие да те заинтересува от там на сетне важно да отворим и прочетем вземат пари за това нещо Трябва закон който да се наказва тоз който пише не верна информация да подлежи на съд
  • -4
    2
    кокорчо
    няма човек , няма проблем
  • 48
    1
    Българин
    Абе идиоти,вчера написахте,че жената е прегледана от медиците и състоянието и ,не е налагало транспортиране в болница,а днес пишете,че е намерена обгорена и мътрва.Кое е вярно сега....Проверявайте си информацията,защото е супер непрофесионално и неморално да се правят такива гафове.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари