Жена бере душа след верижна катастрофа

0

Жена, която е пострадала при катастрофата на АМ „Черно море“ е откарана в тежко състояние в болница и е настанена в реанимацията с опасност за живота.

Още двама са ранени при зверския сблъсък край Приселци.

Верижна катастрофа е причината на АМ „Черно море“ в района на Приселци да е пълно с полиция и лекарски екипи, научи БЛИЦ. Както преди минути съобщихме, 3-4 патрулки, линейки и други автомобили са затапили магистралата. Причината е пътно-транспортно произшествие между 3 автомобила, обясниха за БЛИЦ от ОДМВР-Варна. И допълниха, че при катастрофата, която е станала около 17 часа, са пострадали трима души.

Най-тежко е състоянието на жена, която е настанена в реанимация с опасност за живота. Към момента не е ясно точно какви травми е получила. При инцидента са пострадали и друга жена, както и мъж, които са с по-леки наранявания. И тримата са пътували в един автомобил – „Опел Астра“.

Ясна е и причината за автомелето. Първият от катастрофиралите автомобили – „Опел Корса“, рязко свил в лявата лента, като според разследващите най-вероятно шофьорът е бил заслепен от слънцето. В корсата се забила астрата, а в нея – „Мерцедес“.

Според първоначалните данни няма пострадали водачи и пътници в корсата и мерцедеса.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари