Володимир Зеленски: Знам къде ще пробием руската отбрана - и то силно

0
Някои хора не разбират какво означава да напредваме там където има около 200 хиляди руски войници
Някои хора не разбират какво означава да напредваме там където има около 200 хиляди руски войници Снимка: Facebook

Някои хора не разбират какво означава да напредваме там където има около 200 хиляди руски войници

Президентът Володимир Зеленски увери, че вече знае къде отбранителните сили на Украйна ще могат да пробият руската отбрана.

"Някои хора не разбират какво означава да напредваме там където има около 200 хиляди руски военни. Това е в източната част на държавата. Това се случва днес. Да, всички искат да пробием отбранителни линии, ние наистина искаме това. Пробивът през защитните линии не е лесен. Ще стане. Сигурен съм в това. Не мога да кажа къде ще стане по-бързо. Не мога да говоря за това... Съжалявам, защото знам къде ще пробием - и то силно", заяви Зеленски в интервю за CBS, цитиран от "Украинская правда".

Президентът добави, че вярва в украинските войници, както и че този пробив ще се случи, предаде Bulgaria ON AIR.

Володимир Зеленски, коментирайки бавния напредък при контранастъплението, каза, че сега е важно защитниците да се придвижат напред дори и на кратко разстояние и да не дават въздух на президента на страната агресор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -5
    2
    Даммм,
    Киевския режим ограничи жените да пътуват в чужбина. От 1 октомври жените с медицинско или фармацевтично образование трябва да бъдат регистрирани в армията, във връзка с което ще има ограничения за пътуване. ********************* https://t.me/big_pepper/8423
  • -9
    1
    Тоз
    Пак се е на пушил яко те САЩ го държат постоянно под наркоза да не може да се събуди то скоро хванаха май авераму сина на Байдън яко с прахчета в бяло .то и дъртия смърка сигурно те за това са авери . Жалко за народа и децата на Украйна .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари