Зеленски подписа заявление за членство на Украйна в ЕС

1
Европейските лидери вероятно ще го разгледат на неформална среща на 10-11 март
Европейските лидери вероятно ще го разгледат на неформална среща на 10-11 март

Европейските лидери вероятно ще го разгледат на неформална среща на 10-11 март

Украинският президент Володимир Зеленски е подписал официално заявление от страна на Украйна за членство в Европейския Съюз.

Снимка от подписването беше качена на страницата на Зеленски във „Фейсбук“.

Европейските лидери могат да разгледат възможността за членство на Украйна на неформална среща на 10-11 март, заяви високопоставен европейски представител пред „Ройтерс“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    Е, de
    Те чак сега ли подават заявление...и за коя държава и в какви граници е заявлението...? Пълен цирк с пълна програма и номер с шебеци, а ония щели да го разгледат на неформална среща. Само да не се избършат с него на софрата - по погрешка ! Да имаш нерви да ги изтърпиш.
  • 4
    3
    Всемирно EU
    Наред сега са Джибути и Буркина Фасо да подпишат заявление за членство в ЕС, а след тях Горна Волта и Свазиленд евентуално.Ми така де, кво?
  • 6
    2
    Spermaman
    Тоя пак е прекалил с коката. На кеч е ходил и са му дали няква салфетка да си избърже пиперката, а той взел че се подписал.
  • 14
    1
    русенец
    Украйна - циркаджилъци без край!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари