Зеленски отправи остра критика към Виталий Кличко

1
Според президента на Украйна кметът на Киев не се справя с изграждането на центрове за помощ
Според президента на Украйна кметът на Киев не се справя с изграждането на центрове за помощ Видео: NOVA

Според президента на Украйна кметът на Киев не се справя с изграждането на центрове за помощ

Президентът Володимир Зеленски публично критикува кмета на Киев за това как се справя с изграждането на центрове за помощ в столицата. Според него е нужна повече работа, предава NOVA. Преди нахлуването на Русия в Украйна президентът и Виталий Кличко бяха политически противници, но от началото на войната демонстрират единство.

Центровете за помощ са места, където има електричество от генератори, отопление, храна и напитки. Те са необходими заради атаките на Русия срещу цивилната инфраструктура на Украйна. Тази нощ около 6 милиона украинци са били без ток, при температури под нулата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -8
    5
    2 - кремълски теляк
    Изрод и изверг! "Сума ни народ измря" заради психично болното кремълско чудовище, злодей, масов убиец и престъпник срещу човечеството! Защо не го прибереш, Господи? Защо не прибереш и свиркаджията му N2 ? Прибери ги и двамата!
  • 8
    4
    До 3
    Абе щървуланко хамерикански свиркажия като си кухичак замълчи педеруха
  • -7
    3
    Полуръст путин
    Абе робине ,абе руска подлого,Зеленски ли нападна Россия.Зеленски е герой на украинския народ.Зеленски е украинския ЛЕВСКИ.Не се огъна пред руските фашисти ,а сега ги трепе където ги види.Разбира се с помощта на целия свободен свят.Свинята и урода е кремълския лилипут-Путлер.Скоро ще го изхвърлят на бунището на историята ,а Зеленски навеки веков ще остане в историята като герой.Като Давид ,опълчил се на Голиат .Дните на бункерното джудже са преброени .
  • 5
    2
    робин худ
    Тоя хамерикански свиркаджия няма ли кой да го гръмне ,сумати народ измря заради тоя наркоман
  • 7
    1
    краниста
    единствено демонстрират единство, не че го имат. нали ако се джафкат ще поставят под риск просията на пари и оръжия. по принцип одобрението на наркомана никога не е било голямо и преди войната. и той е избран с мнозинство от много слаба избирателна активност. а сериала слуга на народа е финансиран от сащ изцяло за да подготвят неговата инсталация на сегашния "пост". народа в болшинство го мразят и него и кличко само че това по медиите няма да го чуете никога.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари