Зеленски: Благодаря на Ердоган, че забрани руските кораби в Черно море

5
С пост в Туитър украинският президент отбеляза, че това е голяма военна и хуманитарна подкрепа
С пост в Туитър украинският президент отбеляза, че това е голяма военна и хуманитарна подкрепа Снимка: Associated Pres

Турция спря преминаването на руски военни кораби през Босфора.

Това обяви президентът на Украйна Володимир Зеленски, който благодари на своя колега Реджеп Ердоган, предаде 24 ЧАСА

Ето какво написа Зеленски в "Туитър":

"Благодаря на моя приятел, президента на Турция Реджеп Ердоган. И народа на Турция за нужната подкрепа. Забраната на преминаване на руски военни кораби в Черно мора е голяма военна и хуманитарна подкрепа. Това е много важно за нас. Украинският народ няма да забрави това."

В същото време турското издание Cumh üriyet пише, Турция все още не е решила да ограничи преминаването на руски военни кораби през Босфора и Дарданелите. Няма официално потвърждение на тази информация и от Анкара, отбелязва руската секция на Дойче Веле. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    А сега де
    "Благодаря на моя приятел, президента на Турция Реджеп Ердоган." - каза Зеленски. "На Ердоган му казвам Тайпи още от времената, когато бяхме кметове” - каза Бойко Борисов.
  • 8
    2
    русенец
    Защо не публикувате и изявлението на Турция? То гласи долу-горе следното: 1. Турция не е разговаряла със Зеленски. 2. Турция няма да спре преминаваноте на руски кораби през Босфора и Дарданелите, защото е подписала споразумението за преминаване на кораби през двата протока. 3. Не вижда и защо трябва да спира руските кораби. Скъпи съграждани, гледайте ВВС, СКАЙ Нюз СНН. Между другото, в Русия единствената забранена агенция е Дойче Веле, останалите излъчват емисиите си и там, излъчват и украинските медии. На запад обаче не е така. Изводите оставям за вас.:)
  • 5
    1
    Haha
    Кой излъга сега - турчина или зеленския евреин ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари