Зеленски: Ако преговорите с Путин се провалят, може да се стигне до трета световна война

2
Ако има само 1 процент вероятност да бъде спряна войната, трябва да се възползваме от нея
Ако има само 1 процент вероятност да бъде спряна войната, трябва да се възползваме от нея

Без преговори с Путин няма да бъде спряна войната в Украйна

Украинският президент Володимир Зеленски повтори, че е "готов за преговори" с Владимир Путин, и заяви, че "без преговори няма да бъде спряна войната", водена от Русия в Украйна. Интервюто с него бе разпространено днес от Си Ен Ен, предаде Франс прес.

"Готов съм за преговори (с Владимир Путин). Готов съм вече от две години и смятам, че без преговори няма да бъде спряна войната", каза той.

Зеленски защити редицата преговорни кръгове между Киев и Москва, протекли след руското нахлуване в Украйна на 24 февруари, като ги нарече "много ценни".

"Ако има само 1 процент вероятност да бъде спряна войната, трябва да се възползваме от нея", каза той.

Турция увеличава усилията си да посредничи между Москва и Киев; днес тя увери, че Русия и Украйна са постигнали напредък в преговорите си.

С оглед нахлуването на руската армия в Украйна с цел "да изтреби" населението "трябва да използваме всички формати, всички шансове да имаме възможност за преговори, възможност да говорим с (Владимир) Путин", добави украинският лидер.

"Но ако тези опити се провалят, това ще означава, че (конфликтът в Украйна) е трета световна война", предупреди той.

Предния ден Зеленски вече се обяви за преговори във видеообръщение чрез социалните мрежи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    6
    ===
    Абстинентен наркоман трета световна сънува, а като се събуди - пръстите му в контакта, гъ(рба)за му разпран и мокър и едно магаре се отдалечава...Наистина не зная какво ще го правят този клоун ! Голяма беля направи !
  • 7
    5
    Втрещен
    Имам котарак, който е странен /плашлив/. А си го пипнал и вряска като че го колят. Та, Зеленски, айде стига котешки истерии. Вряска достатъчно. Какво очакваш? Русия да ти клекле на преговори? Без да е използвала и 5% от военната си сила?
  • -9
    4
    Bonkerz
    Той да не е русофилистик и рубладжия като вас бе? Вместо да избяга остана храбро да дава кураж на народа си, истински патриот, който не го е страх от Путлер. За 3 седмици тераруските са превзели само Херсон и Мелитопол от големите градове, страх ги е да навлязат щото от всеки прозорец и от всеки ъгъл ще ги дебне ракета Джавлин, Стингър или Калашник. Затова чакат отвън и стават лесна мишена на засади и артилерийски обстрел и смеят само да пускат бомби отвисоко безразборно по цивилни обекти.
  • -7
    3
    червенски
    Тоя Зеленски се оказа голям гъзобрък за проруските ибрици
  • 5
    2
    ZZZZZ
    Зелен наркоман предай се и да прикючва всичко. Заради твоите анални мераци се побърка света . Не ,че сте нещо уникални но просто си кукла на спринцовки.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари