Затвориха улица "Д-р Петър Берон"

2
До момента улицата беше разкопавана на няколко пъти
До момента улицата беше разкопавана на няколко пъти Видео: Русе Медиа

До момента улицата беше разкопавана на няколко пъти

От днес ул.“Д-р Петър Берон“ в Русе е затворена за движение заради започващо фрезоване и премахване на старото асфалтово покритие. До момента тя беше разкопавана на няколко пъти за полагането на водопроводни тръби, предава Русе Медиа.

Сега предстои да се смъкне нивото на досегашната настилка, за да може да се положи нов асфалт, който да е с необходимата височина спрямо тротоара. Днес бяха репатрирани автомобили, които бяха паркирани по улицата. Предстои да се въведе временна организация на движение, тъй като единственият достъп с автомобил до община Русе е срещу досегашните забранителни знаци от посоката на църквата „Света Троица“.

Тъй като в района има много кооперации с подземни гаражи, изпълнителите на ремонтните дейности обясниха, че започва единствено фрезоването, което ще позволи на автомобилите да излизат. Ще е възпрепятствано влизането на коли във въпросния участък. Улицата ще бъде напълно затворена за движение на МПС, когато започне цялостното ѝ асфалтиране.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    просто питам
    А ул.П.Д.Петков в топ центъра разкопана без тротоари.
  • -6
    2
    Станислав
    Най после доживяхме.Браво на Пенчо Милков.
  • 8
    1
    eEEEEE чи ееееее
    Много яснооооо, това е там зад общинката да им е хубавичко чистичко
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари