Велосипедист загина на пътя Русе - Кубрат

8
Велосипедист загина на място след удар от ТИР
Велосипедист загина на място след удар от ТИР

Велосипедист загина на място след удар от ТИР 

Пътят Кубрат - Русе е затворен временно за движение поради тежка катастрофа със загинал, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Разград Илияна Георгиева, предаде БТА.

По първоначални данни ТИР блъска велосипедист и в стремежа си да го избегне, навлиза в лентата за насрещно движение, където удря челно джип "Мерцедес", в който са пътували трима души. Велосипедистът е загинал на място. Все още няма информация за състоянието на тримата пътници в джипа. Извършва се оглед на местопроизшествието, уточни Георгиева.

Обходният маршрут за придвижване на всички превозни средства е през Сеслав - Черешово - Сливо поле.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Fffff
    Два кретена се изсрали подобаващо,типично за лайняния Шибанистан,където са горди шибаняци,видно от словесно-безумствената им диария. Вторият даже явно ,открито и откровено е настървен да гази и убива без грам да му пука.Изрод.Такъв трябва да бъде издирван и арестуван,още тук заявил какво би направил,какво трябвало да се прави- да се гази и убива човек, "този велосипедист"! Лайнар,ти там ли беше,че видя че велосипедистът е препречил пътя,как,напреки ли,по основата ли е бил,а,лайно? Мн.добре знаем как бичат и ТИРове,и други,редки са случаите на внимателни шофьори,които намаляват,пазят велосипедиста,както е по белите страни,защото той няма ламарина и желязо да го пазят,а е беззащитен! Даже и когато спазва правила и закон,напълно зависи той и живота му от околните "железари" на пътя! Няма инфо имал ли е светлини и подх.облекло...но е факт ,че за тираджии и други няма значение светло или тъмно е,те си бичат еднакво,при разминаване велосипедистът им виновен,че го разминават на две педи разстояние странично със 90 кмч и отгоре(?!),и това не е опасно,нали...особено ако две тежки и едрогабаритни МПС са се засилили и се разминават при велосипедист на пътя...тогава и пътят направо не стига и....велосипедистът няма място там,а,да кара само на площада,а?! Рисково и опасно,но основно заради идиотите с МПС,които си изхождат идиотски от туй,че са защитени в ламарината,а велосипедистът не ги застрашава,ако го ударят...Ако онзи с колелото не е плътно вдясно,няма светлини и др.нарушения,да,едва тогава е виновен и с рисково поведение,но какъв е случая тук не е ясно! Що за глупост,камионът първо блъска човека,а после щял да уж избягвал удара със същия човек!!? Засилил се е бил яко,както винаги,и то по тъмното,и пътят е само негов както и на другите идиоти с такова мислене!!!
  • -8
    2
    Ггггггхххх
    Защо ще пазиш този велосипедист?Щом ти препречва пътя го мачкаш???Има ли смисъл да влизаш в нсрещното движение и да блъскаш джипа,заради един,който си мисли,че пътя е само негов!!
  • 14
    1
    123
    в долната западна европа, педалистите се движат с няколко мигащи светлини и ярко светоотразително облекло. тук няма такова странни "практики" и по провинциалните пътища да претрепеш велосипедист или да налетиш на каруца с патладжани е доста голям риск.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари