Млад шофьор се вряза в зърновоз край Червена вода

5
18-годишното момче е травма на главата и е откарано в болница
18-годишното момче е травма на главата и е откарано в болница Видео: Русе Медиа

18-годишното момче е травма на главата и е откарано в болница

Катастрофа между кола и ТИР затвори пътя Русе - Кубрат в участъка преди село Червена вода. Малко преди 10:00 ч. лек автомобил „Тойота“ с варненска регистрация се е врязал в предната част на камион, пътуващ към Русе, предава Русе Медиа. Инцидентът е станал в участъка между Птицекомбината и „Джъмбо“, в района със завои. По време на катастрофата в района е имало гъста мъгла с видимост 70-100 метра.

Шофьорът на камиона разказа, че е видял идващият срещу него лек автомобил, опитал се е да избегне сблъсъка, но мантинелите не са му дали тази възможност, и лекият автомобил се е забил в предната му лява част. 18-годишният водач на лекия автомобил е откаран от екип на Спешна помощ за преглед в болницата с лека травма в областта на главата.

По пътното платно са разпилени множество части от превозните средства. В следващите два часа участъкът ще остане затворен и се чака да дойде друг влекач от фирмата, за да се освободи ремаркето с 25 тона пшеница, натоварено от Исперих.

Пътят е затворен в този участък, като леките автомобили преминават с изчакване по локален път, а камионите изчакват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    Смотаняци
    Имаше такъв филм. Препоръчително е този 18-годишен джигит да го гледа.
  • 7
    6
    Аз
    До “Киро-гумаджията” 1- никой никого не задължава да се кара през зимата със зимни гуми! В закона пише единствено за височина на грайфера, 2- имам достатъчно познати каращи целогодишно с зимни гуми , включително и едната ми семейна кола. До сега как не съм забелязал някакви излитания в канафката, разтопявания и подхлъзване!?? Единствения дискомфорт е по-високото ниво на шум и факта, че след едно две лета каучука се опича и на зима намалява сцеплението.
  • 9
    5
    Да отбележа
    Мантинелите на този път са проектирани за поставяне по безумен начин. На практика няма т.н. банкет на пътя.
  • 18
    4
    Онзи
    За да се случи катастрофа задължително се натрупват поне 3 фактора ,който се концетрират в точно едим момент . Няма случайни катастрофи . При тази ,какво виждаме ? Лоши метеорилогични условия -мъгла с намалена видомост , неопитност на водача да управлява МПС при такива условия ,най вероятно се е движил и с несъобразена скорст плод на самонадеяността му .До тук станаха 3 фактора .Има и още един - пътят .Който се е движил по този път ,какво му е направило впечатление? Мантинелите ! Те са ,като ,че си в улей на бобслей ! Поставени са твърде близо до пътното платно .Пътната настилка ми се струва също не е много добре направена - в смисъл ,че МПС -тата при такива условия лесно изхърчат ,към мантинелата .През миналата зима почти в един и същи участък имаше две катастрофи с автобус и прицеп ,които в растояние от 1км бяха излетели в мантинелите без по пътното платно да има сняг или лед.
  • 17
    3
    Красимир
    Отново и отново..Пак 18, 20, 20 и нещо годишен, пак с "резачка", и пак катастрофа....Докога ще търпим подобни безумия да се случват. Хора, от нас зависи всичко. Уморих се да го повтарям по разни коментари. Ние трябва да ПРИНУЖДАВАМЕ институциите, министерствата, парламента да си вършат работата, за която работа получават ЗАПЛАТИ от НАШИТЕ данъци. Нищо няма да се промени докато не се намесим НИЕ, всички НИЕ. Днес е тази катастрофа, а утре? Вдруги ден?, следващата седмица и следващия месец, година след година, жертва след жертва. Не е ли ясно и наслепците, че институциите не работят. Моля всички гласоподаватели, когато дойдат следващите избори да се замислят върху всичко това, и да си отговорят на въпроса: Дали политическите пристрастия и трепети са по - важи от живота. Дали бъдещето на България трябва да продължава да се определя от хора които нехаят и за България и за живота и здравето на всеки един от нас? Ще продължаваме ли да тъпчем на едно и също място, както го правим вече 32 - 3 години, или искаме нещо да се промени, ама РЕАЛНО да се промени?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари