Катастрофа на пътя Русе - Николово

6
Джип излетя извън пътя след сблъсък с ТИР
Джип излетя извън пътя след сблъсък с ТИР Видео: Русе Медиа

Джип излетя извън пътя след сблъсък с ТИР

Катастрофа между джип и камион стана този следобед на пътя Русе - Николово. Лек автомобил „Мерцедес“, който се е движил от Николово към Русе, е бил ударен в района на полигона от тежкотоварен автомобил.

По думите на водача на лекия автомобил камионът е излизал от отбивката на Полигона и е предприел обратен завой към Николово. Джипът, който се е движил в насрещното платно, се е опитал да го избегне, но е бил ударен в задната лява част. В резултат е излетял извън пътя и се е забил в крайпътната растителност, информира Русе Медиа.

За щастие при инцидента няма пострадали хора. Екип на полицията е обслужил местопроизшествието.

В този участък скоростта за идващите от Николово е ограничена със знак за 30 км/ч. Причината е, че там има трафик от камиони към и от депото за отпадъци, а отделно това е последната спирка на автобуса по линия 18, който обръща за курса си към Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    7
    Иванов
    Изключително занижен, да не кажа никакъв контрол от КАТ в градската пътна мрежа и околията! От няколко дни и мотосезон 2024 е открит. Мотори с изкорубени и променени генерации се цепят и през деня и в малките часове и пречат на хората. Един буден не остава по цялото протежение на бул. Христо Ботев като минат няколко такива! Кога ще сложат камери за скорост там. Защо се толерират отделни индивиди, а не се мисли за благото на всички ?
  • 5
    6
    До Караблядович
    Абе че си бляд,щом казваш бляд си ама баш пък и Кара...айде де ...пръъццаааа...пръц...оп..оп...жълто на жупа
  • 12
    5
    Стълкновение Няма
    Има сблъсък,удар....стълкновението е между две пияни банди в дискотека или между група простаци..
  • -16
    4
    Караблядович
    Който не му харесва, чемодан, вокзал, Москва, там е раят на земята!
  • -4
    3
    И аз от село
    Едно кръгово ще реши проблемите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари