Затвориха Дунав мост

2
Всички превозни средства изчакват на място
Всички превозни средства изчакват на място

Всички превозни средства изчакват на място

"Дунав мост" при Русе е затворен за движение заради камион, който е скъсал е и парапета, предава bTV. Всички превозни средства изчакват на място.

Според предварителната информация инцидентът е станал в участъка на ремонтираната наскоро фуга, която е дефектирала. Според шофьори е изскочило желязо, което е скъсало резервоара и камионът се е завъртял.

Затвориха Дунав мост при Русе

На място са екипи на Гранична полиция и Областно пътно управление, а при сигнала за инцидента са изпратени линейки и пожарни за всеки случай.

За щастие шофьорът на тежкотоварния автомобил не е пострадал. Кметът Пенчо Милков също е бил информиран за случая още рано сутринта.

Заради спрения трафик движението от Мартен към Русе е пренасочено през Николово.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    15
    Любо
    как пък в западна европа не се късат фуги и не се обръщат ПС? А дали ще се разследва фирмата, извършила проекта?
  • 7
    14
    БАЙ ТОШО
    ПП$ДБ НАЗНАЧИХА ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ И ЗАМЕСТНИКЪТ МУ - НЕЗАБАВНИ ОСТАВКИ - ПОРАДИ ЛИПСА НА КОНТРОЛ НА МОСТОВОТО СЪОРЪЖЕНИЕ!
  • 5
    13
    Иванова
    Каква вина има кмета в случая като ремонтът се отнася до АПИ! Вярно е, че Милков не става по ред други причини, но ...
  • 0
    12
    Гошо
    А любимият сладур на селфито Пенчо Милков защо не си прави снимки от Дунав мост?
  • 4
    11
    Ф16
    Хахаха,какво да чакаме от комунист кмет,освен първото,което направи е да си вдигне заплатата..... Еконта и той вдигна няколко моста,Боже колко простотии бълват политиците.А черешката на тортата е когато експерт ми обяснява как лятото ставало коловози от тировете защото било горещо....А в румънския участък такива няма,дали там ТИРовете летят и не правят коловози, всички знаем отговора много се краде бе....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари