Затвор за кражба и точене на пари от чужда банкова карта в Русе

0
Осъдените са двама рецидивисти, а случаят е от 30.12.2020 година
Осъдените са двама рецидивисти, а случаят е от 30.12.2020 година Снимка: Dunavmost

Осъдените са двама рецидивисти, а случаят е от 30.12.2020 година

По обвинение на Окръжна прокуратура – Русе, Д.Б. и И. И. (в условията на опасен рецидив) са признати за виновни за това, че на 30.12.2020 г. в гр. Русе, в съучастие, чрез разрушаване на прегради, здраво направени за защита на имот, отнели чужди движими вещи от владението на собственика, без негово съгласие, с намерение противозаконно да ги присвоят. Двамата откраднали панел за авто CD плейър, връзка със секретни ключове и връзка с ключове за лек автомобил, зарядно устройство за зареждане в автомобил с USB кабел, прожектор, лични документи и банкови карти, всички на обща стойност 126 лева. Д.Б. е признат за виновен и за това, че на 30.12.2020 г. в гр. Русе използвал платежен инструмент – откраднатата кредитна карта, без съгласието на титуляря - престъпление по чл. 249, ал.1 от НК.

За извършените престъпления Д.Б. е осъден на единадесет месеца лишаване от свобода, а И.И., който е извършил престъплението в условията на опасен рецидив - на една година лишаване от свобода при първоначален строг режим.

Делото е приключило след одобрено от Окръжен съдРусе споразумение, което има последици на влязла в сила присъда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари