Започват кастингите за наследница на Николета Лозанова

0

След титлата "Мис България", следващата най-желана от дамите е Miss Playmate.

Николета Лозанова се превърна в емблема на този конкурс и са хиляди мераклийките, които искат да имат нейната популярност, в това число и на Златките. Тази година по регламент, участничките, които ще достигнат до финал, ще бъдат селектирани чрез три регионални предварителни кастинга, които ще се провеждат при "закрити врати" от 15:00 в Planet club, както следва: 19.11- Варна, 25.11 - Пловдив, 26.11 - София.

След всеки от тях пък, от 22:00 ще се провежда PLAYMATE PARTY с претендентките, които като такива ще направят своя дебют пред публика, а техен водещ ще бъде Любен Дилов - син. Всяко парти ще има приказна тематика, като варненското ще бъде "Алиса в страната на чудесата".

На 17 декември ще бъде официалното представяне на финалистките в 13-то фатално издание на конкурса, по същото време, когато излиза корицата на Playboy с тях. Представянето ще е в Planet София.

Всяко едно от момичетата, явили се на предварителните клубни кастинги, има реален шанс за победата и спечелването на шикозен дамски автомобил. Гарантирано участие в най-популярния български риалити формат, както и дългосрочни договори за участие в нов български сериал, да бъде модел на световно известни художници и артисти, да подпише договори с водещи модни къщи, договори за реклама с известни компании и импресарски агенции и многобройни подаръци от спонсорите.

 Същинският вълнуващия финал на Playmate`България 2016 ще се проведе на 2 февруари 2017-а и ще бъде излъчен по национална телевизия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари