Започват аварийни ремонтни дейности на площада до Американското пазарче

1
Ремонтът ще се извършва в тревните площи, а не върху новоасфалтираните алеи
Ремонтът ще се извършва в тревните площи, а не върху новоасфалтираните алеи Снимка: Община Русе

Ремонтът ще се извършва в тревните площи, а не върху новоасфалтираните алеи

При благоприятни метеорологични условия на 18 март (понеделник), започва авариен ремонт на водопроводното отклонение към сградата на ОП “Паркстрой“, която се намира на площад „Д-р Мустаков“, съобщиха от Община Русе.

Ремонтните дейности ще се извършват единствено в тревните площи, като няма да бъдат засегнати новоасфалтираните алеи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    6
    daskal
    Идиоти! Ремонтирайте улица "Иван Вазов" (покрай библиотеката и математическата гимназия), че от години е за офроуд! Какво ѝ ремонтирате на тази градинка толкова време?! Аман!
  • 4
    5
    наблюдател
    Да разбирам, че този ремонт се прави Специално за да се захрани новата сграда на мястото на бившия "Градински център" ? Събориха я напълно? Интересно, как ли се случват такива неща? Не разбрах кой сега е нейния собственик сега?
  • 6
    4
    Архитект
    Това Американско пазарче е срещу синагогата. Забележителност е на Русе. Направете му тунинг със нови пейки във стар стил от месинг. Но задължително пейките ги бетонирайте във основата и трябва така да бъдат хванати във фундамента , че да не може да бъдат разфасовани от дивите братовчеди .
  • 3
    3
    Русенка
    Този ремонт за да се захрани новата сграда на мястото на бившия "Градински център" ли е? Нали на табелата й пишеше "Преустройство", а я събориха напълно? Интересно, как ли се случват такива неща?
  • 16
    2
    Абсолютно, 1
    Цяло лято я обновяваха тази градинка, вече почнаха да ремонтират. Досвидя им и пейки като хората да сложат, я има 7-8, я не. Като две от всичките по най-идиотски начин са наврени на гърба на павилионите. И като се натресат поне двама клошари с мръсотията си по пейките, за нормалните хора, включително майки с деца, място няма. Блестящо инженерно решение на отговорния за "облагородяването" общинар. Важното е да се метнем у фейса.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари