Започвам да си санирам къщата, че много духа!

0
Трябва да сте редки тъпанари, за да не вземете тези милиарди помощи, които сме заделили за саниране
Трябва да сте редки тъпанари, за да не вземете тези милиарди помощи, които сме заделили за саниране Снимка: Булфото

Напролет започвам да санирам къщата си в Банкя, защото от 20 години, откакто е построена, не е пипана. Ще извикам всички да видят какви пари харча, за да няма спекулации. Дограмата е стара и много духа".

Това си призна чистосърдечно премиерът Бойко Борисов, който гостува на семинара на младежи от ГЕРБ в Сандански, пише BIG5

Той направи това признание по повод националната програма за безплатно саниране на жилища в страната. Борисов се обърна към неколцина кметове, които присъстваха, с думите: "Трябва да сте редки тъпанари, за да не вземете тези милиарди помощи, които сме заделили за саниране на блокове. Идете в Благоевград при кмета Атанас Камбитов и вижте какво прави. Той е националният отличник. Всъщност те в Благоевград са си тарикати открай време и първи започнаха процедурите.", допълни премиерът.

Не искам избори, това е пагубно за държавата и няма да ги предизвикам, но се готвя за война. Това разкри още премиерът в Сандански. „Държавата прави много добри неща и както виждате, всеки лош повод, независимо от бързата реакция, която се демонстрира, получава огромен обществен отзвук. ГЕРБ като най-голяма партия няма претенцията, че всичко, което прави, е без грешка и че всички решения са възможно най-добрите. Виждаме какви тежки отношения са вътре в самите партийни организации и партии, които имаме в правителството.

В РБ помежду си не си говорят и имат много тежки сътресения. Вътрешнопартийните им проблеми ги прехвърлят след това на ниво правителство - аз или ГЕРБ да сме им арбитър, което не е наша работа”, заяви той.

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари