Борисов кани Нинова на вилата си в Банкя

0
Чудя се дали да не викна Корнелия Нинова да ми санира къщата, заяви Борисов
Чудя се дали да не викна Корнелия Нинова да ми санира къщата, заяви Борисов

"Напролет, когато съм по-свободен мисля да си санирам къщата в Банкя. Даже се чудя дали да не викна Корнелия Нинова".

Това заяви премиерът в оставка Бойко Борисов по време на проверка на санираните блокове в Айтос.

"Добре де, всичко е хубаво. Какво не им харесва на депутатите в парламента?", попита Борисов хората, живеещи в един от блоковете.

"Идеално е. Живеем тук от 42 години и за първи път някой идва и просто ни дава нещо. А много ни мамиха, че ще ни вдигнат данъка", оплакаха се хората пред премиера в оставка.

"Такива лъжци и манипулатори са - не им вярвайте. Това да ви говорят такива неща си е чисто престъпление", каза Борисов.

Премиерът в оставка обвини БСП и в манипулация с твърденията им, че ГЕРБ строят много по-скъпо, отколкото е в Румъния.

Преди Айтос, Борисов бе в Приморско, където откри пречиствателна станция, която обслужва морските градове.

Когато говорят фактите, боговете си мълчат. Какво е било по Черноморитето преди това и какво е сега. Веднага ръст на туризма и намаляване на броя на заболяванията. Това каза на пресконференция в Приморско премиерът в оставка Бойко Борисов, цитиран от Novini.bg.

В присъствието на министър Ивелина Василева ще се подпише договор, който предвижда разширение и модернизация на пречиствателната станция обслужваща Приморско и Китен. В проекта ще бъдат инвестирани общо 22,27 млн. лв.

"Негативната реклама за нашето Черноморие показваше мърсотията в морето. Вече има две пречиствателни станци в Бургас, Поморие, Созопол, Аксаково, Несебър, Лозенец, днес Айтос. 100% започва да се пречиства водата и в Черно море да влиза чиста. Хората идват, къпят се, децата вече си играят и не се връщат със стомашно-чревни разстройства, което беше масова практика. Те за това избягаха в Гърция. Това са хиляди, хиляди тонове пречистена вода, която влиза в морето. Мога да честитя на бизнеса и хората. Всеки си мисли, че става лесно, но не е така. Трябва да се координират нещата, да се освободят парите от Брюксел. Честитя на кмета и мога да ви пожелая да работите добре", каза още Борисов.

"Нека да се радваме на зимата. Многото сняг е добре за природата, но и за туризма - курортите ни са пълни. Да, признавам, че едва снощи успяхме да пробием всички блокирани места от снега", каза още премиерът в оставка.

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари