Адвокатът на Борисов: Не ме допускат в къщата, никой нищо не ми обяснява

1
На Борисов телефонът му е изключен, не мога да се свържа с него
На Борисов телефонът му е изключен, не мога да се свържа с него Снимка: Велислав Николов / 24 часа

Близо половин час адвокат Менко Менков чака пред къщата на Бойко Борисов, докато го пуснат при клиента му. 

"Не знам защо не ме допускат, никой нищо не ми обяснява. Клиентът ми е в къщата, правят се следствени действия - по моя информация по неотложност без разрешение на съд", коментира адвокат Менков пред Би Ти Ви.

"Това означава тежка репресия без разрешение на съд - претърсват, не пускат защитника му. Не знам кого да търся, на Борисов телефонът му е изключен, не мога да се свържа с него. Не знам кои са вътре, по моя информация са от ГД "Национална полиция". Но не знам кои са като имена и кого да търся.

Не знам защо не ме допускат, чакат някаква заповед на някакъв началник", допълни Менков.

"Не може да има никакви условия по неотложност - разследващите да не са имали време да стигнат до съда и да поискат претърсване - да се е случило сега тук убийство и да трябва да влязат бързо. Имали са достатъчно време да поискат разрешение от съда, а такова нямат", допълни Менков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари