Започна продажбата на билети за мача Дунав – Ботев Пловдив

0
Домакинският двубой на "драконите" е първият без вече бившия треньор Веселин Великов
Домакинският двубой на "драконите" е първият без вече бившия треньор Веселин Великов

Днес, 17 октомври, стартира продажбата на билети за двубоя срещу Ботев Пловдив. 

Важният домакински мач за „Дунав“ е на Градския стадион с начален час 19.45. Двубоят на 20.10.2017 ще бъде първи за „Драконите” без вече бившия треньор Веселин Великов, информират от ФК "Дунав".

Пропуските са с цена 8 лв. Те могат да бъдат намерени в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/. Това важи и за 4 от офисите на „Нетуоркс България“ в Русе –  в квартал „Възраждане“ на улица „Плиска“ 78 вход „Д“ на блок „Мадара“; в МОЛ Русе на бул. „Липник“ 121 Д; в квартал „Дружба“ на ул. „Васил Левски“ 4 /сградата на Солидарност до ASB/ и на улица „Борисова“ 40 в сервиз „Милков“. В офисът на ул. „Църковна независимост“ 18 /на партера на сградата на Проектантска организация/ няма да се продават билети за следващите три домакински двубоя поради технически причини.

Ръководството на ФК „ДунавРусе вече пусна в продажба и билети на цена от 5 лева. От тях ще могат да се възползват хора, навършили 65 години. На входовете на Градски стадион Русе ще бъдат проверявани документи за самоличност, удостоверяващи възрастта на хората, възползвали се от отстъпката.

ФК „ДунавРусе напомня, че децата до 12 годишна възраст може да наблюдават мачовете безплатно.

За централната трибуна билетите ще са с цена 20 лв. и ще се продават само в магазин „SportLic”. Там ще можете да закупите и сезонни карти на цена съответно – централния сектор под козирката 300 лв. за възрастни и 150 лв. за деца и 100 лв. за сектора до централната трибуна.

Касите на стадиона започват продажбата на билети в 16,45 ч. а вратите отварят в 17,45 ч. Пропуски за мача ще бъдат продавани до 60 мин. от началото на двубоя. Ако зрител реши да напусне стадиона на полувремето, ще бъде допуснат обратно след 60 мин. от старта на мача. Желаем да напомним, че хора с чадъри няма да бъдат допускани на стадиона, поради съображения за сигурност.

Събота ще стартира и продажбата на билети за мача срещу Струмска слава от 1/8 финалите за купата на България, който ще се състои на 24.10.2017 – вторник от 18.00 ч.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари